Download
Tarievenlijst 2016:2017.pdf
Adobe Acrobat document 283.1 KB

 

De groei zit er stevig in bij Parkstad Limburg Theaters. 2015 was in vele opzichten het meest succesvolle jaar uit onze historie. Met onze eigen programmering en amateuraanbod wisten wij 233 duizend bezoekers te trekken. 

De theaterbrochure is nog steeds een van de belangrijkste informatiebronnen van ons publiek. Door goed te luisteren naar onze bezoekers houden wij het boekje bij de tijd. Sinds afgelopen seizoen in het zeer gewaardeerde pocketformaat. Een heel jaar lang (mei t/m juni) duikt de brochure op in menig broekzak, op menig keukentafel en in menige wachtruimte in Limburg en daarbuiten.

Graag reserveren wij in de nieuwe brochure voor seizoen 2016-2017 ook een plek voor uw bedrijf. Uw advertentie zal alle uithoeken van de provincie bereiken en zelfs de provinciegrenzen overschrijden. Een jaar lang staat u in de ‘spotlight’ van uw doelgroep.

Kortom, waarom adverteren in de theaterbrochure van Parkstad Limburg Theaters:

  • Parkstad Limburg Theaters is het grootste theater van Limburg, met jaarlijks het grootste aantal bezoekers. Behalve uit Parkstad trekken de theaters publiek uit (o.a.) het Heuvelland, Maastricht, de Westelijke Mijnstreek, Noord en Midden Limburg en de regio Aken. Ons publiek is uw potentiële klant.
  • Onderscheid u in kwaliteit en verbind u aan een sterk, positief merk, dat door veel mensen goed wordt gewaardeerd.
  • De seizoensbrochure verschijnt in een oplage van circa 35.000 exemplaren en wordt zeer selectief en zorgvuldig verspreid. Mensen vragen de brochure actief aan of krijgen hem toegestuurd op basis van hun bestelhistorie bij Parkstad Limburg Theaters. Navraag wijst uit dat de doelgroep het boekje nauwkeurig bestudeert en het hele seizoen bewaart. Ga voor échte aandacht, gedurende een lange periode.
  • Investeer in een bloeiend cultureel klimaat van uw regio. Behalve aan uw eigen exposure, draagt u met uw advertentie bij aan een belangrijke culturele en creatieve bron van de regio.  
U kunt zich bij ons onderscheiden voor een uitgelezen groep mensen met een passie voor de stad en haar cultuur. Het aantal advertentieruimten in de brochure is beperkt en wij zoeken daarvoor adverteerders die passen bij het hoogwaardige theaterproduct dat wij voeren. Uw onderneming mag daarbij niet ontbreken. 

 

Download hierboven onze tarievenlijst óf stuur ons een bericht en wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 Gebruik onderstaande share buttons om deze pagina te delen in uw eigen social network óf via mail