Event Support

 

Wij ondersteunen u met veel plezier als ervaren eventmanager bij de organisatie en/of productie van uw evenement. Geheel of gedeeltelijk, net naar uw wens! Dit doen wij voor zowel bedrijven als een aantal van onze gewaardeerde collega-bureaus op het gebied van culturele en sportieve evenementen.  Naast het bedenken van concepten zorgen wij ervoor dat de productie/technische uitvoering soepel en vlekkeloos verloopt. U kunt bij ons terecht voor concept-ontwikkeling,  programmering en productionele uitvoering van licht & geluidstechniek tot aan catering en promotie van uw evenement.

 

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van projecten waarbij wij betrokken zijn. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend gesprek horen wij dit graag!

 

In opdracht van Parkstad Limburg Theaters verzorgde Echo ook de productieleiding van vier mooie concerten van Philharmonie Zuid Nederland, Rowwen Hèze, AC in DC, Present Danger, Stahlzeit en de Schürzenjäger in april 2016 in de Rodahal van Kerkrade. 

In opdracht van Parkstad Limburg Theaters verzorgde Echo de productieleiding van een aantal mooie concerten in de Rodahal van Kerkrade. De Marinierskapel & Eric Vloeimans, The New York Gospel Singers Show én The Common Linnets gaven acte de présence.

 

In april verzorgen wij deze producties in de Rodahal

  • Philharmonie Zuid Nederland op 6 april
  • Rowwen Hèze op 7 april
  • Stahlzeit op 9 april
  • Schürzenjäger op 10 april

 

In opdracht van Cultura Nova verzorgt Echo de productieleiding van dit mooie jaarlijks terugkerend zomerfestival.

Editie 2015: Een unieke openingsvoorstelling van Groupe F en Plasticiens Volants met vuurwerk en levensgrote Heerlense karakters zwevend in de lucht. De unieke combinatie van jonge musici en de grootmeesters Gidon Kremer en Slava Polunin in ‘Snow Symphony’. Prachtig hedendaags circus van het jonge Hongaarse gezelschap Recirquel. Een indringende, herkenbare voorstelling over verdriet en troost van Hoge Fronten/ Lieke Benders. Indrukwekkend danstheater van Dans Compagnie Limburg geïnspireerd op Parkinson. En veel, veel meer. Dat was Cultura Nova 2015.

 

 

 

 

In opdracht van Abraxas Culturele Evenementen BV verzorgde Echo de productieleiding van de openingsvoorstelling van het Jaar van de Mijnen. 

 

De voormalige mijnstreek van Nederland organiseert een themajaar over haar herkomst, met voor inwoners en bezoekers een breed programma aan activiteiten en lange-termijnprogramma’s.

In 2015 is het vijftig jaar geleden dat toenmalig minister Den Uyl aankondigde de kolenwinning te stoppen. Nu, vijftig jaar later, is het tijd de balans op te maken. Welk effect hebben de mijnbouwjaren zelf en de jaren na de sluiting op het leven van vandaag de dag? En op welke manier helpt het mijnerfgoed vragen van nu te beantwoorden?Echo verzorgdee productieleiding van Spectaculum Romanum. Naast de productie van dit mooie evenement hebben wij tevens het ontwerp en de opmaak van diverse uitingen mogen verzorgen zoals, folders, affiches en de Facebook FanPage...

 

Op zaterdag 9 en zondag 10 augustus 2014 werd het Romeinse leven gepresenteerd in Rimburg, gemeente Landgraaf en in de buurgemeente Übach-

Palenberg.

De organisatie wil het publiek kennis laten maken met het leven in een Romeins baandorp. Uit opgravingen bleek dat Rimburg in de Romeinse tijd een baandorp was met een brug over de Worm. De Romeinse tijd is een tijdperk dat nauw verbonden is met de geschiedenis van de Euregio en Rimburg/ Übach Palenberg in het bijzonder. De organisatie wil een combinatie van entertainment en

educatie, namelijk “Edudainment” bereiken.