MEDIA


Echo event en media support is een dynamisch bureau, dat gespecialiseerd is in organisatie en productionele uitvoering van al uw evenementen en in advies en uitvoering van marketing/communicatieprojecten. Echo is uw partner als het gaat om ontwikkeling en opmaak van advertenties, het ontwerpen van logo en huisstijl, het design en de ontwikkeling van uw website en andere multi-mediaprojecten.  Verder denken wij graag voor u of met u mee als het gaat om de ontwikkeling van "vernieuwende marketingstrategieën" en het in de markt zetten van nieuwe producten of diensten. Wij denken na over hoe uw bedrijf of organisatie

zich op een nog betere manier kan profileren en de omzet kan verhogen. 

 

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van projecten die wij gerealiseerd hebben


www.paerdenkracht.nl
www.paerdenkracht.nl

Bij paerdenkracht© kunt u terecht voor individuele coaching, team coaching en kindercoaching. U gaat hierbij actief aan de slag met paarden, naast en nooit op het paard, in een rustige omgeving in de frisse buitenlucht. Door het uitvoeren van activiteiten met de paarden worden gedragingen, gedachtes en aannames bewust en herkenbaar en komt u zelf tot inzichten. U heeft vervolgens zélf de oplossing in u hoe u met uw specifieke vraag nu en in de toekomst wilt omgaan. Uit uw hoofd en terug naar uw gevoel.


In opdracht van Parkstad Limburg Theaters is Echo verantwoordelijk voor de advertentie-acquisitie van haar seizoensbrochure. 

Ontwerp en opmaak sponsordocumentatie Stichting Cultura Nova