De Mooiste klassieke marathon van Nederland; El Clásico

Start op zaterdag 22 oktober om 10:00 uur met de individuele en de estafette deelnemers bij Seetreff-Wormtal van Heinz Gaida in het Naherholungsgebiet Wurmtal, Übach-Palenberg en het parcours volgt de oude Romeinse handelsroute Via Belgica naar Maastricht, de hoofdstad van de provincie Limburg.

In een herfstkleurig heuvelland loop je als deelnemer dwars door het mooiste stukje van Nederland; Zuid-Limburg en kom je door de gemeenten Übach-Palenberg (Duitsland), Landgraaf, Kerkrade, Heerlen, Voerendaal, Valkenburg aan de Geul, Meerssen en Maastricht.

 

Sponsormogelijkheden

Wij zien sponsoring echt als een partnership. De uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat in onderling overleg en is altijd maatwerk. Wij geloven vooral in loyale en meerjarige partnerships, om ook echt samen te kunnen groeien in een evenement. Uiteindelijk is het belangrijkste doel om samen met de partners een geslaagd evenement neer te zetten. Er zijn tal van specifieke communicatie-vormen die de Marathon Via Belgica ter beschikking heeft voor partners die geïnteresseerd zijn om via de marathon aan naamsbekendheid of imago-versterking te werken. 

 

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden van Marathon Via Belgica kunt u contact opnemen via onderstaande formulier. Graag maken wij een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Algemene informatie: www.marathonviabelgica.nl

Inschrijven: www.marathonviabelgica.nl/inschrijfbedragen/

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.