De seizoensbrochure van Parkstad Limburg Theaters is een kwalitatief duurzame uiting, die gericht wordt verspreid binnen ons klantenbestand van ruim 280.000 bezoekers. In verband met de huidige Corona problematiek hebben wij ervoor gekozen om dit seizoen geen gedrukte brochure uit te geven maar deze online te verspreiden. Een voordeel hiervan is dat we het bereik van de brochure enorm kunnen vergroten, niet alleen door deze te verspreiden onder onze vaste bezoekers en vrienden maar ook door verspreiding via onze social media kanalen waaronder Facebook. De eerste uitgave bestrijkt het programma van september tot en met december 2020. In oktober 2020 wordt deel II uitgegeven met het programma van januari t/m juli 2021.

 

Bereikcijfers online programmabrochure 

 

  • 3.000 Vrienden van PLT ontvangen in totaal 6 e-mails in de voorverkoop, van een teaser met de online brochure tot de laatste herinnering van de voorverkoopperiode. Dit staat dus voor 18.000 contactmomenten.
  • 80.000 contacten reguliere publiek ontvangen in totaal 5 e-mails in de voorverkoop. Dit staat dus voor 400.000 contactmomenten.
  • In de voorverkoopperiode hebben we in totaal ruim 135.000 unieke websitebezoekers.
  • In de voorverkoopperiode bereiken we met gratis berichten zo’n 440.000 personen via Facebook, betaald komen daar nog 89.000 personen bij.
  • Uiteraard staat de programma-brochure downloadbaar op www.plt.nl

 

Download hieronder onze tarievenlijst óf maak uw interesse kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op

 

Download
Tarievenlijst 2020:2021 online.pdf
Adobe Acrobat document 289.7 KB

Let op! Heeft u vragen over het programma van Parkstad Limburg Theaters of heeft u vragen over aangekochte kaarten voor voorstellingen welke vanwege Corona geen doorgang kunnen vinden, gebruik dan NIET onderstaand formulier maar volg deze link: 

https://www.plt.nl/over-plt/openingstijden-contactinformatie

 Gebruik onderstaande share buttons om deze pagina te delen in uw eigen social network óf via mail