Adverteren in de seizoensbrochure

Parkstad Limburg Theaters (PLT) profileert zich als fusie-organisatie van twee stadstheaters (Theater Heerlen en Theater Kerkrade), als een van de grootste theaterorganisaties van Nederland. Met circa 1000 events voor zo’n 270.000 bezoekers per jaar biedt PLT grote ruimte voor de ontwikkeling van de podiumkunsten, met de volle aandacht voor haar publiek. 

PLT neemt daartoe menigmaal een (co)producerende rol in bij nationale tournees, zowel in de kunsten als in het gekwalificeerde theaterentertainment. Met onze partnerfestivals Cultura Nova, ‘schrit_tmacher just dance’ en Parkstad Popstad voeren we vooruitstrevend, grensoverschrijdend en bij de regio passend podiumbeleid. Daarnaast vullen we regionaal steeds meer een ondersteunde functie in voor de amateurwereld.

 

Na een grootse revitalisatie van Theater Heerlen sinds 2007 en Theater Kerkrade sinds 2017 beschikt Parkstad Limburg Theaters over 5 goed toegeruste podia. In onze zalen, met capaciteiten variërend van 1.500 tot 80 bezoekers, voeren wij in hoge mate beleid uit dat ‘onze stad en onze regio vooruit wil helpen’. We richten ons daarbij primair op Parkstad Limburg e.o. (350.000 inwoners). Voor menig aanbod echter ook, in samenwerking met Maastricht, op de grotere Tripool-gemeenschap (600.000 inwoners). En met onze partners van over de grens tevens op de stadsregio Aken (550.000 inwoners). Na decennia van neergang benadert ons theaterleven inmiddels weer het niveau van vergelijkbare stedelijke gebieden.

 

Traditiegetrouw maken we ook dit jaar weer een seizoensbrochure, die met meer dan 370 pagina’s gerust een catalogus genoemd mag worden. In deze seizoensbrochure presenteren we honderden nieuwe voorstellingen, die we in theaterseizoen 20/21 mogen presenteren.

Met een oplage van  30.000 is het onze ambitie om honderdduizenden nieuwe theaterfans te bereiken, Voornamelijk woonachtig in de Westelijke mijnstreek en het Limburgse Heuvelland. Alle hoogtepunten van ons seizoen zoals Waitress en Hello Dolly zullen daarbij uitgebreid aan bod komen.

 

We zijn trots op onze theaters en u als partner. Daarnaast zijn we erg verheugd met de komst van onze nieuwe seizoensbrochure. Graag willen we u de mogelijkheid bieden om uw bedrijf in onze editie onder de aandacht te brengen. Met uw bijdrage kunnen we de uitgave mogelijk maken. We stellen uw medewerking en steun aan het mogelijk maken van deze nieuwe uitgave zeer op prijs!

 

Download hieronder onze tarievenlijst óf stuur ons een bericht en wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op

 

Download
Tarievenlijst 2020:2021.pdf
Adobe Acrobat document 282.2 KB

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 Gebruik onderstaande share buttons om deze pagina te delen in uw eigen social network óf via mail